Få SEO optimering
der virker

Kom øverst på Google

Kan kunderne ikke finde din hjemmeside i søgeresultaterne?
Den klarer vi med SEO optimering

Vi er eksperter i organisk SEO & sender naturlig trafik til din hjemmeside

Den bæredygtige løsning

Når man siger organisk, mener man ‘ikke betalte annoncer’ – men altså derimod gratis annoncer. Det omfatter fx en høj placering i Googles naturlige resultater. Har din virksomhed først fået en høj placering i den naturlige søgning, er det potentielt et resultat som kan holde i årevis. I modsætning til betalte annoncer, som forsvinder det øjeblik du ikke længere betaler for dem.

At betale for annoncer på fx Google, kan i mange tilfælde give flere kunder og mere omtale, men der er rigtig gode grunde til, at det ikke er den mest fornuftige måde at markedsføre sig på.
For det er første er det meget dyrt, og du betaler som regel for hver gang nogen klikker på din annonce. – Altså uden at det nødvendigvis er en kunde som vil købe noget. For det andet er det ikke en holdbar løsning i længden, fordi din omsætning bliver afhængig af, at du betaler de høje udgifter til annoncer, for at få det samme antal kunder i butikken.

SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization, som betyder søgemaskineoptimering

Bare god stil

Ud over den store eksponering af din virksomhed, ligger der også en kæmpe fordel i det signal, du sender til kunderne. At ligge øverst i Google betyder nemlig, at din virksomhed er ‘anbefalet af Google’. Din virksomhed er altså med andre ord så vigtig, at den bliver vist på første side – Uden at du skal betale noget for det. Brugerne stoler på, at Google viser dem det absolut bedste når de søger efter varer og services, og rigtig mange vælger udelukkende imellem de naturlige resultater. Prøv bare at tænke på hvordan du selv bruger Google. Hvor tit klikker på en annonce frem for de ‘rigtige’ resultater?

Organisk SEO

& hvordan virker det så?

Det handler om at være så relevant som muligt

Google lister resultaterne på en søgning, sådan at hjemmesider med størst relevans for emnet ligger øverst. Relevansen afgøres ud fra en lang række parametre, der alle er med til at afgøre en sides placering i resultaterne. Det er disse forskellige parametre man optimerer, når man laver SEO optimering på en hjemmeside. Dertil kommer selvfølgelig popularitet som man også skruer op for.

SEO opdeles i to områder; On-Page, som er selve hjemmesidens indhold i form af titler, tekst, billeder, video osv. Og Off-Page, der omfatter alt det udenom, som linker til hjemmesiden, fx kortplaceringer, sociale profiler og omtale på andre hjemmesider. Begge områder optimeres for at opnå de højeste placeringer.

Hvis du er nysgerrig på emnet, kan du læse mere på What is SEO, og du kan også prøve at kigge igennem Beginners guide to SEO. Vi vil ikke skrive side op og side ned om hvilke metoder vi foretrækker at gøre brug af, men bare love dig at det virker. Hvis du har spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Resultaterne kommer langsomt, men er værd at vente på

Det kræver lidt tålmodighed, når man får optimeret sin hjemmeside. SEO optimering er en langsommelig proces, og det kan tage alt fra et par måneder til et års tid at komme øverst på Google. Det afhænger både af, hvordan siden klarer sig inden man går i gang, og hvor hård konkurrencen er på de forskellige søgeord. Google foretrækker en naturlig udvikling, og hvis man optimerer for meget eller for hurtigt på en hjemmeside, kan det påvirke resultaterne negativt. Alt skal derfor helst gøres i en bestemt rækkefølge og timingen er altafgørende.

Oftest kan man dog med fordel starte med at gå efter nogle af de mindre konkurrenceprægede søgeord, og sidenhen komme øverst på de store søgninger. På den måde får virksomheden hurtigt mærkbare resultater.

Selvom det kan være en langsommelig proces at nå de højeste placeringer, er det endelige resultat værd at vente på. Der er store fordele i at ligge øverst på Google, ligegyldig hvilken branche man er i.

91 %

af brugerne går aldrig videre til side 2 af Googles søgeresultater

76 %

af brugerne vælger kun mellem de øverste 5 resultater

99 %

finder din virksomhed mere interessant hvis den ligger i toppen

Vækst

Vi er med dig 100 %

Hos os får du ingen halve løsninger

Vi tilbyder ingen små pakker eller timebetaling, kun vores fulde opmærksomhed og de bedst mulige resultater. Vi gør alt hvad der er nødvendigt for at få vores kunder til toppen på Google.

Vi er på hold med nogle af verdens førende SEOs

Derfor er vi altid på forkant med udviklingen, og kan sørge for at vores kunder får den nyeste teknologi og opdaterede metoder. Vi er en stærkt hold af supernørder, der konstant tester nye teorier og deler alle resultater med hinanden. Vores tætte samarbejde med andre SEO eksperter gør os i stand til at stå langt stærkere hver især, og tilbyde vores kunder det absolut bedste indenfor SEO.

Vi er dine online eksperter

Mange bureauer forklarer side op og side ned om alle de tekniske aspekter af SEO optimering, men det mener vi ikke er nødvendigt. Vi ved, at du som virksomhedsejer ikke er interesseret i at lære hvordan det fungerer, men bare gerne vil have din hjemmeside øverst på Google. Og så vil vi egentlig også helst bare passe vores arbejde og sørge for at det sker. Så kan du i stedet bare koncentrere dig om kunderne og din voksende forretning.

Få et tilbud på SEO optimering

Gå til Kontakt

Vi har altid fingeren på pulsen

Der er ikke tale om raketvidenskab, men SEO er en omfattende opgave, som kræver stor indsigt på området og en konstant finger på pulsen. Der findes der ingen guidebøger eller facitlister at støtte sig opad i vores branche, så der er stor forskel på den service du får hos de forskellige bureauer. Google opdaterer jævnligt regnestykket for, hvilke parametre der vægter højest i placeringen af resultaterne, og det er altafgørende at bureauet du vælger konstant har hænderne i bolledejen og tester nye metoder.

Vi holder dig opdateret

Før vi går i gang med arbejdet, laver vi en gennemgående analyse af din hjemmeside og lægger en detaljeret plan for din virksomheds online succes. Og derfra går vi egentlig bare i gang.
Optimering kan være en lidt langsommelig proces, men vi sørger selvfølgelig for, at din hjemmeside ranker så hurtigt som muligt. Du får månedlige rapporter der beskriver din sides udvikling og ranking status, og du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har nogen spørgsmål hen ad vejen.
Klik her for at komme til forsiden

Følg vores nye side på Facebook

Hvis din virksomhed har behov for en ny hjemmeside, kan vi også hjælpe med det. Vi bygger din nye hjemmeside i WordPress, som udover at give rigtig mange muligheder i forhold til designet, også er en fremragende platform for søgemaskineoptimering. Kontakt os for et tilbud.

Del